Uitval preventie door In-Company Coaching

Het aantal werknemers dat uitvalt met een burn-out neemt schrikbarend toe. Van alle 24 tot 35 jarige medewerkers heeft 24% last van stressklachten. En 14% valt daadwerkelijk langdurig uit. Tot wel gemiddeld 242 dagen verzuim per burn-out melding.

Hoe is uw organisatie voorbereid op deze uitval? Of beter, wat investeert u nu om deze uitval straks te voorkomen? Want elke dag afwezigheid kost niet alleen veel geld, maar gaat ook ten koste van de voortgang van de onderneming.

Nu investeren om middelen én mensen te sparen

Met een percentage van 14% uitvallers, en een minimale uitval periode van 3 maanden, is overbelasting van werknemers een pijnlijk feit. Niet alleen in financiële gevolgen voor de organisatie, maar ook of vooral voor de medewerker en het team er om heen. Uitvalpreventie levert dus op 3 punten winst op. Want herstel kost naast meer tijd, vooral ook meer geld.

UNSCRIPT levert In-Company ondersteuning door individuele coaching van hoog belaste medewerkers. Meer weten over onze In-Company abonnementen? Ga voor echt contact, wij berekenen graag welk risico wij voor uw organisatie weg kunnen nemen.

UNSCRIPT In-Company Preventie Coaching abonnementen

UNSCRIPT ondersteund medewerkers ter voorkoming van uitval door werkstress. Niet achteraf wanneer de uitval een feit is, maar juist er voor. Bondige trajecten van 3 maanden, waarbij 1 x per 2/weken aandacht is voor de hoog belaste medewerkers. In-Company, met een helder plan van aanpak.

Wij maken gebruik van gevalideerde methodieken, welke de medewerker handvatten geven weerbaarder te zijn. Gezond en in balans gemotiveerd te blijven. En zo maximaal te blijven bijdragen aan de onderneming. Door de unieke abonnementsvormen is preventie-coaching ook bereikbaar voor die ondernemingen zonder intern coaches. Op een vast dagdeel, onderbouwd met een geheimhoudingsovereenkomst en uitgevoerd door NOBCO gevalideerde coaches.

Wacht niet op de statistisch te verwachten uitval, maar investeer preventief in de medewerkers die de organisatie maken. Want nu wekelijks investeren vraagt slecht 10% van de kosten welke er bewezen ontstaan bij uitval.

unscript_in_company_coaching_infographic
unscript_in_company_coaching_infographic

Meer weten over onze In-Company abonnementen? Ga voor echt contact, wij berekenen graag welk risico wij voor uw organisatie weg kunnen nemen.

Unscript coaching counseling training

Kantooradres:
B.1 Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Praktijk adres:
Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
1052 KC Amsterdam

K.v.K. nummer: 6821.0558
BTW nummer: NL178704842-B02
Betaalrekening: NL12 KNAB 0255 8514 48

bob@unscript.nl
www.unscript.nl
+31 6 42 32 32 58

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring