Jouw persoonlijke ontwikkeling

Loop je vast in jouw loopbaan en sta je stil voor jouw gevoel? Je wilt groeien naar de volgende stap en zoekt ondersteuning in dat proces? Of zoek je meer voldoening in wat je doet? Loop je steeds weer tegen je grenzen aan? Sta je op het punt van uitvallen en zoek je naar handvaten om het écht anders te gaan doen?

Je wilt impact hebben op de wereld om je heen. Het verschil maken binnen je organisatie en écht bijdragen aan het geheel. Meer plezier en voldoening halen uit wat je doet. En vooral resultaat halen en effectiever worden. Maar wat houdt je daarin tegen?

Vanuit zelfinzicht groeien naar jouw volgende stap

De begeleiding van UNSCRIPT richt zich op het verbreden en verdiepen van jouw zelfkennis. Door jezelf echt te leren kennen maak je de weg vrij voor verandering. Wat is voor jou nu écht belangrijk? Wat past bij je? Wat geeft je werkelijk voldoening? Want niet alleen succes is belangrijk, maar ook plezier in je werk en het vinden van de juiste balans.

Een gratis intakegesprek aanvragen? Ga voor echt contact en ontdek wat UNSCRIPT voor jouw loopbaan kan betekenen.

Loopbaancoaching

loopbaanbegeleiding_nobco_logo_unscript

In onze individuele loopbaancoaching leer je jezelf kennen. Krijg je inzicht in wie je bent. Leer je wat er bij jou past, en ook wat niet. Ga je herkennen wat energie geeft en opnieuw kijken naar je eigen gedrag. Zo kom je tot bloei. Zal je effectiever worden in jouw functioneren. Groeien als mens en professional. En kun je keuzes maken in waar je heen wilt.

Zelfinzicht en reflectie vormen de basis voor jouw persoonlijke loopbaanontwikkeling. Vanaf hier koppelen wij dit aan jouw ervaring, zakelijke omgeving én persoonlijke situatie. Wij ondersteunen je met een op maat gesneden plan van aanpak om nieuwe stappen te maken in de richting die jij wilt.

Meer informatie of een gratis intakegesprek aanvragen?

Burn-out preventie en herstel

loopbaanbegeleiding_emcc_logo_unscript

Je loopt soms op je tandvlees en gaat steeds weer over jouw grenzen heen. Daarom zoek je handvatten het blijvend écht anders te doen. Misschien heb je helder een beeld van wat je volgende stap is. Misschien is het nog vaag en is in balans komen het eerste wat nodig is.

Bij Burn-out preventie of -herstel counseling, ontrafelen we waar je huidige gedrag vandaan komt en hoe het is ontstaan. Vanuit acceptatie en nieuwe inzichten ondersteunen wij je in het maken van de juiste keuzes voor een betere balans. Zodat je niet alleen weer succesvol kan zijn, maar ook weer plezier en de juiste balans in je werk zal vinden.

Meer informatie of een gratis intakegesprek aanvragen?

De 6 stappen naar duurzame verandering

In de werkwijze van UNSCRIPT doorlopen we 6 concrete stappen om duurzame verandering te waarborgen. Inzicht is het vertrekpunt en van daaruit werken we stapsgewijs naar de groei die jij voor ogen hebt.

Unscript coaching counseling training

Kantooradres:
B.1 Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Praktijk adres:
Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
1052 KC Amsterdam

K.v.K. nummer: 6821.0558
BTW nummer: NL178704842-B02
Betaalrekening: NL12 KNAB 0255 8514 48

bob@unscript.nl
www.unscript.nl
+31 6 42 32 32 58

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring