Doelgericht samenwerken door inzicht

Je wilt dat jouw organisatie het verschil maakt. Zich ontwikkelt en groeit binnen een snel veranderende markt. Je merkt alleen dat gewenste ontwikkelingen stagneren, maar het is moeilijk aan te wijzen waar dat aan ligt. Waar zitten nu precies de knelpunten? Waarom is er geen gevoel van eenheid, of een gezamenlijk doel? Wat maakt dat het blijft bij plannen en voornemens, die zich niet vertalen in resultaat?

Een eenduidige strategie en tactiek binnen jouw organisatie

Hoe jouw organisatie functioneert, is het resultaat van een samenspel met als belangrijkste spelers natuurlijk: de mensen. Wat maakt dat zij in beweging komen? Of wat houdt ze tegen het verschil te maken tussen groei, stilstand of zelfs achteruitgang?

Bij de begeleiding van UNSCRIPT is inzicht in menselijk gedrag de basis. Vanuit dat inzicht werken we aan een heldere strategie en manier van werken die breed gedragen wordt. Inclusief concrete gedrags- en samenwerkingsafspraken om gezamenlijk wél het verschil te kunnen maken.

Ga voor echt contact en ontdek wat UNSCRIPT voor jouw organisatie kan betekenen.

Werkwijze: de 6 stappen naar een organisatie die het verschil maakt

In het 6 stappen model van UNSCRIPT werkt jouw organisatie vanuit een basis van inzicht, wederzijds respect en heldere, positieve communicatie naar optimale samenwerking en prestatie. De beoogde doelen worden meegenomen in een strategisch plan van aanpak waarin alle afspraken zijn vastgelegd.

Unscript coaching counseling training

Kantooradres:
B.1 Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Praktijk adres:
Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
1052 KC Amsterdam

K.v.K. nummer: 6821.0558
BTW nummer: NL178704842-B02
Betaalrekening: NL12 KNAB 0255 8514 48

bob@unscript.nl
www.unscript.nl
+31 6 42 32 32 58

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring