Jouw team laten groeien

Je wilt dat jouw team het verschil maakt. De aanwezige talenten laten opbloeien en elkaar waarderen, inclusief de verschillen die er zijn. Zoals ieder mens uniek is, zo is ieder team dat ook. UNSCRIPT maakt gebruik van heldere tools om inzicht te krijgen in hoe elk teamlid én het team als geheel functioneert. Om vanuit daar een nieuwe impuls te geven om weer écht vooruit te gaan.

Een heldere en eenduidige taal binnen jouw team

UNSCRIPT legt verborgen krachten bloot en laat zien waar ruimte is voor optimalisatie. Beslecht barrières en wijst concrete verbeterpunten aan. Want een team dat zichzelf van buiten én van binnen kent, is in staat het maximale bij te dragen aan groei. Zo creëeren wij een gemeenschappelijke taal waarin het voor ieder teamlid makkelijk en laagdrempelig wordt om op een positieve, constructieve manier te communiceren. En ontstaat er niet alleen een fijne sfeer, maar ook een sterk team dat zichzelf voortdurend kan motiveren en bijsturen.

Wil je helder inzicht in hoe jouw team functioneert en een stap voorwaarts zetten? Ga voor echt contact en ontdek wat UNSCRIPT voor jouw team kan betekenen.

Werkwijze: de 6 stappen naar effectief teamwork

In het 6 stappen model van UNSCRIPT werkt jouw team vanuit een basis van inzicht, wederzijds respect en heldere, positieve communicatie naar optimale samenwerking en prestatie. De beoogde doelen worden meegenomen in een plan van aanpak, waarin samenwerkafspraken zijn vastgelegd.

Unscript coaching counseling training

Kantooradres:
B.1 Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Praktijk adres:
Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
1052 KC Amsterdam

K.v.K. nummer: 6821.0558
BTW nummer: NL178704842-B02
Betaalrekening: NL12 KNAB 0255 8514 48

bob@unscript.nl
www.unscript.nl
+31 6 42 32 32 58

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring