Hoe we werken

UNSCRIPT werkt vanuit de visie dat ieder mens zijn eigen patronen, of scripts, in zich draagt. Deze zijn o.a. gevormd door levenservaringen, opvoeding en opleiding. Niet alleen individuen dragen scripts in zich: ook teams en organisaties dragen een verleden en cultuur in zich die het heden vormgeven. Deze, soms onbewuste, krachten kunnen groei en ambities belemmeren of vertragen. UNSCRIPT gelooft dat de eerste stap in groei begint bij dit inzicht en ondersteunt bij de stappen op de weg naar duurzame verandering.

Direct inzicht op basis van beproefde methodieken.

UNSCRIPT werkt o.a. met Insights Discovery, een bewezen en gevalideerde methode waarmee psychologische voorkeuren in kaart worden gebracht. Het systeem, dat is gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen. Wat wij er zo fijn aan vinden: het geeft snel en verhelderend inzicht in jezelf en anderen. Het is een zeer praktisch toepasbaar en vooral inzichtgevend hulpmiddel dat een taal creëert waarin men op een niet-oordelende manier kan communiceren over wat er écht toe doet.

Meer weten? Ga voor echt contact en ontdek wat UNSCRIPT voor jouw loopbaan, team of organisatie kan betekenen.

Wat ons ‘UNSCRIPT’ maakt

UNSCRIPT Consult, opgericht door Bob Snijders, werkt met een pool van ervaren en gecertificeerde coaches, counselors, trainers, consultants en HR Business partners. In ons werk zetten wij de klant voorop. Werken we niet volgens ingesleten patronen of vooraf opgestelde ‘scripts’. Wij gaan voor echt contact. Elke keer opnieuw en vol overgave in oprechte betrokkenheid. Hierin hanteren we de volgende uitgangspunten:

Onze uitgangspunten

  • We horen graag het hele verhaal, van jou. Authenticiteit staat voorop bij duurzame groei.
  • Wij doen ons huiswerk. Lezen ons in. Zo ontstaat geen uniforme, maar een op maat gesneden aanpak.
  • Wij omarmen waar het écht om gaat. Durven de uitdaging aan te gaan. Ook op moeilijke momenten.
  • Wij maken stappen inzichtelijk en concreet. Motiveren iedereen om mee te doen en we zijn realistisch als het gaat om doelen stellen.
  • Wij bieden voldoende ondersteuning op doorslaggevende momenten. Want niemand groeit alleen.
  • Wij zijn pas tevreden als duurzame groei is gerealiseerd. Geen grote-stappen-snel-thuis of quick wins.

En wij zijn aangesloten bij het NOBCO, de orde van Nederlandse Beroepscoaches, omdat we bewezen kwaliteiten, vaardigheden én ervaring garanderen.

logo_nobco

Bob als mens

Mijn naam is Bob (1970): liefhebbende vader, dankbare zoon, broer, oom, vriend en partner van mijn lief. En ik ben een reiziger, zeezeiler en wereldontdekker.

Ruim 20 jaar had ik diverse management- en directie functies in internationale (Mode) bedrijven. Hiervoor zette ik bedrijfsonderdelen op en gaf leiding aan internationale (sales) teams. Na in 2009 tegen mijn eigen grenzen te zijn aangelopen, ben ik mij gaan verdiepen in wat mensen drijft en beweegt. Hierin ben ik gaan onderzoeken waar de werkelijke waarde van de mens binnen organisaties zich bevind.

Vanaf 2011 ben ik dit verder gaan ontwikkelen. Ik volgde een opleiding Master Coach en Counseling, accrediteerde mij als Insights Practitioner en verdiepte verder met systemische werk, lichaamswerk, meditaties, yoga, stilte-retraites en andere vormen van innerlijk werk.

Tegenwoordig geniet ik wanneer ik kan ondersteunen bij de ontwikkeling van organisaties, teams en mensen met persoonlijke of zakelijke vraagstukken. Wanneer zij tot nieuwe inzichten komen en stappen voorwaarts maken, heb ook ik die twinkeling in mijn ogen! Bekijk mijn volledige CV op LinkedIn.

training_profiel_bob_unscript

Bob in de praktijk

In 2017 heb ik UNSCRIPT Consult opgericht omdat het tijd is om anders (samen) te werken. In balans tussen wat je echt wilt en wat soms moet. Om mensen te helpen gezond en vanuit hun innerlijke kracht, hun ‘authentieke ik’ te laten werken. Zonder oneindig lange trajecten, maar met praktische en toepasbare handvaten. Begrijpelijk en met concreet resultaat.

Vanuit mijn achtergrond in het bedrijfsleven en opleidingen werk ik met een breed palet aan verschillende methodieken, welke ik vertaal naar programma’s om concrete en vooral blijvende verandering te bereiken. Hiervoor ben ik NOBCO-gecertificeerd Master Coach, Counselor, Systemisch werker en Licenced Practitioner voor Insights Discovery.

Met mijn ervaring en kennis weet ik een gezonde focus op resultaat met authenticiteit te verbinden. Dit doe ik met openheid en humor, zonder de werkelijke uitdaging uit de weg te gaan. Mijn filosofie is dat met het groeien van individuele zelfkennis, ook teams groeien, en daarmee organisaties. En dat met oprechte betrokkenheid, onderlinge verbinding en empathie het mogelijk is om confronterende- of moeilijke uitdagingen met plezier aan te pakken.

training_analytisch_unscript
training_betrokken_unscript
training_empathisch_unscript
training_humoristisch_unscript
training_open_unscript
training_verbindend_unscript

Bob buiten UNSCRIPT

Naast oprichter van UNSCRIPT Consult ben ik bestuurslid van BroodfondsZonderNaam in Amsterdam. Omdat ik geloof in een nieuwe vorm van solidariteit; het samen met andere ondernemers zorgen voor elkaar bij ziekte en uitval. En ik ben Event&Media vrijwilliger voor Meer dan Gewenst; de stichting voor Roze Ouderschap in Nederland. Hierin zet ik mij, door het geven van voorlichting en interviews en het organiseren van bijeenkomsten, in voor LHBT’s die een gezin wensen of hebben.

Samenwerkingen en Partners

UNSCRIPT Consult werkt samen met Cube Retail. Verandering van de markt, vraagt om het vermogen je aan te passen en aanpassen vraagt om leren. Cube retail helpt met Traineeships, opleiding en trainingen ondernemers met het creëren van lerende organisaties. Deze programma’s bestaan uit vakgerichte modules met workshops, masterclasses en job-coaching binnen de Fashion Retail- en Wholesale branche. www.cuberetail.nl.

UNSCRIPT Consult is Teams Unlimited partner, dé specialist in Teamontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling en verbetering van Sales Effectiviteit met Insights Discovery. Als collectief heeft Teams Unlimited ruim 60 jaar ervaring bij meer dan 200 opdrachtgevers. Van MKB tot Multinational, van Ministerie tot commercieel handelsbedrijf. Wij zetten het krachtige Insights model volledig in en weten dit te koppelen aan onze professionele ervaring in het veld. Zo creëren we blijvende impact, gegarandeerd! www.teams-unlimited.nl.

UNSCRIPT Consult is partner van de Business Revelopment Group. De verschralende arbeidsmarkt, de hoge faalpercentages bij innovatie en de voortgaande kapitaalvernietiging door in jaren opgebouwde ervaring buiten(spel) te zetten vraagt om het circulair maken van menselijk kapitaal. Dit doen we door ervaren professionals te verbinden met hun vernieuwende jonge collega’s. UNSCRIPT Consult biedt hierin ondersteuning door projectmatig en professionele begeleid in Training, coaching en Supervisie. www.businessrevelopmentgroup.nl.

logo_cube_unscript_training_coaching_counseling
logo_insight_teams_unlimited
logo beeldmerk BRG

Opdrachtgevers

logo_aureus_unscript_training_coaching_counseling
logo_cube_unscript_training_coaching_counseling
logo_footwearists_unscript_training_coaching_counseling
logo_gemeente_waalwijk_unscript_training_coaching_counseling
logo_GGD_Amsterdam_unscript_training_coaching_counseling
logo_slem_unscript_training_coaching_counseling
logo_koning_hartman
logo_neste_oil_unscript_training_coaching_counseling
logo_politie_unscript_training_coaching_counseling
logo_rijkswaterstaat_unscript_training_coaching_counseling
logo_MIW_unscript_training_coaching_counseling
logo_VU_unscript_training_coaching_counseling

Foto’s

Unscript coaching counseling training

Kantooradres:
B.1 Amsterdam
Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

K.v.K. nummer: 6821.0558
BTW nummer: NL178704842-B02
Betaalrekening: NL12 KNAB 0255 8514 48

bob@unscript.nl
www.unscript.nl
+31 6 42 32 32 58

Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring